Yogacentrum Suniya

Yogacentrum Suniya, een oase van stilte en ontspanning, op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van het monumentale gebouw aan de Haagsteeg 4 is een sfeervolle yogaruimte gemaakt door yogadocenten Rinske Frederiks en Esther van Eersel.

 

Yogacentrum Suniya WageningenEen korte kennismaking met Yogacentrum Suniya. Suniya betekent “nul of niets” en verwijst naar een staat van volledige stilte, neutraliteit en vredevolle kalmte. We willen een oase van rust bieden in deze tijd waarin het levenstempo hoog ligt. In de hoogste versnelling met een overload aan informatie om te verwerken, raken veel mensen zichzelf kwijt. Langdurige stress stompt af, ondermijnt de gezondheid, kwaliteit van relaties en levenslust. Yoga en meditatie kunnen helpen om te vertragen, te ontspannen en weer op te laden. Voorbij de drukte in het hoofd te komen en jezelf weer terug te vinden in de stilte. Daar kan je gedurende de dag altijd weer naar terug.

In Yogacentrum Suniya worden wekelijkse yoga- en meditatielessen gegeven. Kundalini yoga door Rinske Frederiks, klik op de link voor lestijden en meer informatie. Dru yoga door Esther van Eersel op dinsdagochtend om 9.30 uur en vanaf 3 maart op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 en woensdagochtend van 9.30 tot 10.45 uur. Kijk voor meer informatie op www.esthervaneersel.nl. Tara Visser geeft op donderdagavond van 20.00 – 21.15 een les Flow Yoga. Binnenkort gaat ze ook starten met Yoga/Pilates van 18.30 – 19.45 uur. Opgave via taravisser@gmail.com

Daarnaast is er een keer per maand Familie yoga (voor ouder & kind) met Kika Kok. Kijk voor meer informatie en data op de website van Koning Zwaan.

We delen graag onze prachtige yogaruimte. Op tijden dat we zelf geen lessen of workshops geven is het centrum te huur. Mail ons voor meer informatie, beschikbaarheid & prijzen: verhuur@kundaliniyogawageningen.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin