Therapeutische yoga

Therapeutische yogalessen zijn individuele lessen voor als je bewust wilt werken aan een natuurlijke, evenwichtige en gezonde leefstijl. Yoga geeft de mogelijkheid om met specifieke thema’s te werken en de lessen af te stemmen op je fysieke, emotionele en mentale behoeften.

In de individuele lessen kun je aan de slag met fysieke thema’s, zoals: rug, nek en schouderklachten, stress gerelateerde klachten, meer lichaamsbewustzijn- en een betere houding. De lessen kunnen ook gebruikt worden als aansluiting op fysiotherapie na een blessure. Of misschien is je ingang een wens naar emotioneel evenwicht en een rustige geest en wil je leren omgaan met (heftige) emoties zoals: angst, woede, depressieve gevoelens en hoogsensitiviteit.

Je leert diverse body, heart en mindtechnieken en in de lessen gaan we in op aandachtige, rustige bewegingen en yoga- houdingen. Handgebaren (mudra’s), adem en ontspanningstechnieken, meditaties en visualisaties. Ook kunnen we ingaan op voeding en leefstijl en hoe je yoga inpast in je dagelijkse leven.

Therapeutische Yoga gaat op afspraak en omvat lessen van 1 uur. Je wordt uitgenodigd om zelf thuis oefeningen te doen. De individuele lessen worden bij je thuis of in Yogacentrum Suniya gegeven. Ervaring in yoga is niet nodig.

Voor meer informatie neem contact op met Esther.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin