Verdieping in verbinding: communicatie training

Verdieping in verbinding

Wil jij verdieping ervaren in je communicatie? Ben je toe aan meer verbinding in je relaties? Wil je je meer bewust worden van jezelf en wat jij zelf kunt doen om je contact met jezelf en anderen te versterken? Dan zijn de workshops ‘verdieping in verbinding’ wat voor jou!

activiteiten-esthervaneersel-01
Komend voorjaar zijn er drie workshops waarin je leert om te luisteren naar jezelf en naar anderen. In de workshops gebruiken we werkvormen die jouw zelfbewustzijn en je kennis en vaardigheden op het vlak van verbindende communicatie vergroten. Soms door in te gaan op zelfcompassie en jouw innerlijke processen. Of door je te verbinden met jouw assertiviteit en de kracht van jouw kwetsbaarheid. Of door empathie-dialogen, waarbij je je leert inleven in de gevoelens en behoeften van de ander.

De drie workshops staan gepland op zaterdag 4 februari, 26 maart en 13 mei van 10.00 tot 12.30 uur. De thema’s zijn:

4 februari: Zelfcompassie: Oordelen transformeren en je eigen behoeften voelen en vervullen
Wil je ervaren hoe het is om helemaal in verbinding met jezelf te zijn. Door te luisteren naar je gedachten, oordelen en interpretaties. Door te Luisteren naar wat er in jou leeft aan gevoelens en behoeften. Zelfcompassie en naar jezelf luisteren gaan hand in hand.

26 maart: Constructief omgaan met boosheid en irritatie
In een innerlijke dialoog krijg je helder wat in jou wordt getriggerd bij een conflict. De pijnlijke gevoelens die onder je boosheid liggen kun je met zelfcompassie onderzoeken. Zo vind je innerlijke rust en kun je op een verbindende manier de dialoog met de ander aangaan.

13 mei: de kracht van zelfexpressie: opkomen voor jezelf vanuit verbinding
Stel je voor dat het je lukt om op te komen voor jezelf, om grenzen aan te geven met respect voor jezelf en de ander. Door je te verbinden met jouw gevoelens en behoeften komt er een innerlijke zekerheid en duidelijkheid in je contacten. Je leert te vragen om wat jij wilt en nodig hebt in een concreet en helder verzoek.

De trainingslocatie is Zintre, centrum voor Levenslust en Zingeving in het Clockhouse aan de Generaal Foulkesweg. Ik geef de training samen met Mascha Schutz

Kosten voor 1 workshop bedragen 40 euro.
Twee workshops kun je boeken voor 75 euro
En wil je graag alle drie de workshops boeken dan kost je dat 100 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin