Themabijeenkomsten met The Language of Light

Van wens naar werkelijkheid!

Marieke Zwinkels komt voor 2 themabijeenkomsten met the Language of Light naar Wageningen in Suniya. Ik ben er superblij mee en vind het heerlijk gastvrouw te zijn die dagen. Misschien wil jij er ook bij zijn!

Mijn coach Marieke heeft deze dagen eerder georganiseerd elders in het land. Daar kon ik niet bij zijn. En omdat ik graag de dagen wil volgen heb ik haar uitgenodigd in Suniya en hoop ik een groep mensen uit deze regio bij elkaar te krijgen die erbij willen zijn.  Marieke werkt met de language op light. Ik vind het moeilijk te beschrijven wat dat precies is, omdat ik het wel voel, maar niet zie. Maar kort samengevat werken met klank, licht en energie en voel ik  me na een sessie lichter, vrijer en dicht bij mezelf.

 

licht kerstwens 2018

Vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur!

Mogelijke vrijdagen zijn:

Vrijdag 24 mei
Vrijdag 7 juni
Vrijdag 14 juni
Vrijdag 21 juni
Vrijdag 28 juni

Een dag is het thema   bone deep core safety (in de link kun je de poster bekijken). Meer informatie en opgeven voor deze dag kan hier (via de site van Marieke)

Een dag is het thema Breaking your vows  (ook hier in de link weer de poster). Meer informatie en opgeven voor deze dag kan hier (via de site van Marieke)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin