The Freedom to Fly

Na jaren en jaren van persoonlijke ontwikkeling heeft the Freedom to Fly een omslag gebracht, in de relatie met mezelf, waar ik zo lang naar heb verlangd. Het is me gelukt om kleine en grote stappen te zetten in de beweging naar mijn hart. Om steeds opnieuw op te ruimen wat me in de weg staat om helemaal mezelf te zijn en van mezelf te houden. 

 

The Freedom to Fly

The Freedom to Fly is als programma is ontwikkeld door Marieke Zwinkels en bestaat uit 7 modules die je alleen en/of met begeleiding kunt doorlopen. Ik noem het een programma, maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een manier van leven. Je leert om iedere keer weer, alles op te ruimen wat je belemmert aan overtuigingen, woede, angst, schuld, schaamte en oordeel. Door zelf alle fases te doorlopen, ontwikkel je tools om jezelf te ontsluieren. Tools die je in kunt zetten op een manier die helemaal bij je past, precies op het moment dat jij het nodig hebt. 

Onderdelen van het programma zijn

1. Jezelf zijn en blijven in een volle, drukke wereld
Gronden, aarden en centeren. Het masteren van je eigen energie, met helder zicht op wat van jou is en wat van de ander.

2. Omgaan met gevoelens van onzekerheid en (zelf-)twijfel
In gesprek met je innerlijke delen (kind, puber en jong volwassene), je zelf gecreëerde delen (o.a. de criticus en de slavendrijver), en de imprints uit de samenleving.  

3. Jouw relatie met tijd helen en ruimte maken voor jou
Een ontspannen relatie met tijd en jouw innerlijke slavendrijver opbouwen. De energie van moeten, sneller, beter neemt af, en er komt ruimte voor innerlijke motivatie en passie. 

4. Jouw waarheid spreken zonder de verbinding te verbreken met anderen
Het doorbreken van oude patronen, overtuigingen en energiestructuren en spreken vanuit je hart.

5. Voor eens en altijd omgaan met schuld, schaamte en oordeel
Na een leven van schuld, schaamte en oordeel, bevrijd je jezelf van deze last. 

6. De ketenen breken: vergeven, om te beginnen jezelf
De banden verbreken en het legen van depots van opgebouwde woede en razernij. Vergeving van jezelf en anderen, en dan beginnen met jezelf!

7. Vrij blijven, van jezelf houden en gelukkig leven – elke dag
Het mag makkelijk gaan: je leven omarmen met joy en happiness. Hoe blijf je nou vrij en ruim je op wat zich aandient in je leven. 

Naast dat je dit programma zelf kunt doorlopen, kun je het programma ook aanschaffen met coaching. Je krijgt dan begeleiding van 7-10 gesprekken, bij het doorlopen van alle modules. Daarbij zet ik mijn eigen ervaring met het programma in. Je leert om echt aanwezig te zijn bij jezelf, in jouw lichaam. Je wordt je bewust van jouw eigen energie. Daar leer je ook mee werken. En je beweegt naar en vanuit je hart.

Wil je het ebook met meer informatie ontvangen en/of een free meeting boeken en sparren over de (coach) mogelijkheden neem dan contact met me op via de mail

 

The Money Program

Naast deze modules krijg je ook toegang tot the Money Program. Deze 5 modules zijn een prachtige verdieping op alles wat je leert in the Freedom to Fly in te zetten in jouw relatie met geld en overvloed ontvangen. Om vanuit  veiligheid en vertrouwen jouw (financiële) toekomst vorm geven. Waarin je een vrije en liefdevolle relatie met geld opbouwt en overvloed durft te ontvangen. 

  1. Veiligheid en vertrouwen
  2. Volwassen creëren
  3. Jouw relatie met geld
  4. Toelaten te ontvangen
  5. Een overvloedige toekomst

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin