The Freedom to Fly

Na jaren en jaren van persoonlijke ontwikkeling heeft the Freedom to Fly een omslag gebracht, in de relatie met mezelf, waar ik zo lang naar heb verlangd. Het is me gelukt om kleine en grote stappen te zetten in de beweging naar mijn hart. Om steeds opnieuw op te ruimen wat me in de weg staat om helemaal mezelf te zijn en van mezelf te houden. 

The Freedom to Fly is voor mij een innerlijke reis, een manier van leven die me helpt om structuren op te ruimen die me belemmeren om mezelf te zijn, om liefdevol naar mezelf te zijn. Denk aan patronen in mijn hoofd. Gedachten van wat ik allemaal moet doen, hoe ik het moet doen. Kritische gedachten en oordelen over mezelf en anderen. Denk aan patronen waarbij mijn emoties me overspoelen, ik vastzit in innerlijke delen, in angst, boosheid of verdriet, in schuld en schaamte. Denk aan fysieke patronen waarbij ik niet voorbij de sensaties kom van ongemak en pijn in mijn lichaam. Ik doe vast iets verkeerd, want ik heb een zere heup, een onrustige buik of alweer last van mijn nek en mijn schouders. Al deze patronen zitten verweven door mijn lichamen en bewustzijnslagen heen. Met elkaar verbonden in energetische structuren. En al die structuren en patronen maken mij minder mij!

 
Herken je dat?
 

Het online programma The Freedom To Fly helpt je om laag voor laag, en sluier voor sluier op te ruimen. En meer en meer jezelf te zijn! Daarin zet je stappen in het bewustzijn van jouw energie. Hoe je jezelf goed kunt gronden in aarde en source energie. Hoe je alles opruimt wat niet van jou is.

Je herkent waar je je macht weggeeft aan jouw bange kind dat veilig wil zijn, aan de opstandige puber die er bij wil horen of aan de ploeterende jong volwassene die wil presteren om waardering en erkenning te krijgen. Je leert ook herkennen wanneer je je macht weggeeft aan innerlijke delen die je in je leven zelf hebt gecreëerd: de criticus, de perfectionist, de aanpasser, de good girl, jouw innerlijke slavendrijver.

Je ruimt bergen gevoelens van schuld, schaamte en oordeel op. Je leert omgaan met jouw diepe angst om voluit te leven. En weet wat te doen met woede en razernij in jezelf.

Meer en meer kom je uit in jouw centrum en jouw hart en uiteindelijk ervaar je meer lichtheid en gemak in jezelf. En wordt je bewust van de krachtige, liefdevolle en emotioneel stabiele volwassene die jij bent!

 

 

Het programma The Freedom to Fly

The Freedom to Fly is als programma is ontwikkeld door Marieke Zwinkels en bestaat uit 7 modules die je alleen en/of met begeleiding kunt doorlopen. Onderdelen van het programma zijn

1. Jezelf zijn en blijven in een volle, drukke wereld
Gronden, aarden en centeren. Het masteren van je eigen energie, met helder zicht op wat van jou is en wat van de ander.

2. Omgaan met gevoelens van onzekerheid en (zelf-)twijfel
In gesprek met je innerlijke delen (kind, puber en jong volwassene), je zelf gecreëerde delen (o.a. de criticus en de slavendrijver), en de imprints uit de samenleving.  

3. Jouw relatie met tijd helen en ruimte maken voor jou
Een ontspannen relatie met tijd en jouw innerlijke slavendrijver opbouwen. De energie van moeten, sneller, beter neemt af, en er komt ruimte voor innerlijke motivatie en passie. 

4. Jouw waarheid spreken zonder de verbinding te verbreken met anderen
Het doorbreken van oude patronen, overtuigingen en energiestructuren en spreken vanuit je hart.

5. Voor eens en altijd omgaan met schuld, schaamte en oordeel
Na een leven van schuld, schaamte en oordeel, bevrijd je jezelf van deze last. 

6. De ketenen breken: vergeven, om te beginnen jezelf
De banden verbreken en het legen van depots van opgebouwde woede en razernij. Vergeving van jezelf en anderen, en dan beginnen met jezelf!

7. Vrij blijven, van jezelf houden en gelukkig leven – elke dag
Het mag makkelijk gaan: je leven omarmen met joy en happiness. Hoe blijf je nou vrij en ruim je op wat zich aandient in je leven. 

 

Mijn begeleiding

Sinds vorig jaar zomer werk ik als The Freedom to Fly coach en bied ik hierin coachtrajecten aan, waarbij het online programma de basis vormt. Daarnaast krijgen deze coachtrajecten de kleur van Move into Selflove: bewegen in zelfliefde. Door:

✨Aanwezig te zijn in je lichaam. Te luisteren naar je lichaam en wat het nodig heeft.

✨Daarbij de liefde van je hart uit te nodigen. Kunnen zijn met alles wat er is.

✨Bewust leren werken en spelen met jouw energie, zodat deze weer gaat stromen

In aanvulling op de The Freedom to Fly breng je jezelf en jouw lichamen in beweging en beweeg je in en vanuit je hart. Met fysieke bewegingen, met stroming en beweging in je emoties, en met rust en ontspanning in je hoofd. Zo kom je steeds meer in alignment met jezelf.

Aanwezig in je lichaam en in de stilte en zachtheid van je hart. Om zo zelfliefde te ervaren. De pure en onvoorwaardelijke liefde van jouw hart. Gewoon helemaal voor jezelf!

Schaf jij het programma aan met mijn begeleiding dan krijg je naast het online programma, 7 online sessies en 1 extra sessie, waarin je een persoonlijk plan krijgt voor jouw beweging naar zelfliefde (met yoga en ontspanning). De kosten daarvoor bedragen (inclusief het online programma) 1377 euro. 

Wil je het ebook met meer informatie ontvangen en/of een free meeting boeken en sparren over de (coach) mogelijkheden neem dan contact met me op via de mail

 

Een extra onderdeel van TFTF: The Money Program

Naast deze modules krijg je ook toegang tot the Money Program. Deze 5 modules zijn een prachtige verdieping op alles wat je leert in the Freedom to Fly in te zetten in jouw relatie met geld en overvloed ontvangen. Om vanuit  veiligheid en vertrouwen jouw (financiële) toekomst vorm geven. Waarin je een vrije en liefdevolle relatie met geld opbouwt en overvloed durft te ontvangen. 

  1. Veiligheid en vertrouwen
  2. Volwassen creëren
  3. Jouw relatie met geld
  4. Toelaten te ontvangen
  5. Een overvloedige toekomst

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin