Over Esther

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb me vaak eenzaam en onveilig gevoeld. Overspoeld door prikkels uit mijn omgeving.. en door prikkels in mezelf, met veel gedachten, intense gevoelens en een gevoelig lichaam. Jaren lang heb ik die prikkels en pijntjes in mijn lichaam genegeerd. Ik heb hard gewerkt om alle ballen in de lucht te houden: mijn werk als coach en yogadocent opbouwen, zorg voor twee kleine kinderen en een huishouden. Om wat te maken van mijn toenmalige relatie, om de perfecte moeder, partner en coach te zijn. Ik heb echt geprobeerd om op de ‘normale’ manier mee te draaien in de maatschappij, met twee burnouts als gevolg. Uit contact met mezelf en mijn lichaam.

Sluier na sluier heb ik opgeruimd.

Ik leer werken met mijn eigen energie.
Ik ontmoet al mijn innerlijke delen die nog gevuld zijn met pijn.
Ik ontdek dat ik niet alleen ben en leer werken met mijn eigen team van natuur- en lichtwezens.

Ik ben zacht naar mezelf en mijn zelfliefde groeit met de dag.
Ik durf meer en meer te ontvangen.
Ik heb mijn basis in mezelf gevonden. 

Ik voel me meer en meer mezelf.
En dat is licht en liefde!

En lukt dat nu altijd? Nee! Ik voel nog steeds spanning en onrust, soms heel veel angst of boosheid. Kan heel hard huilen en me soms ontzettend druk maken om dingen. En toch kom ik steeds sneller weer terug bij mezelf. Heel kalm en rustig van binnen en heel liefdevol.

Stevig staan in de zachtheid van liefde.
Vertrouwen op de wijsheid van mijn hart.
Mijn liefde is mijn kracht!

Een korte CV

Ik heb altijd al iets gehad met mezelf in beweging brengen, of dat nou mijn lichaam is, mijn gedachten of mijn gevoelens.  Ook in mijn studie en loopbaan heb ik voor beweging gekozen.

Na een technische studie en baan als meteoroloog heb ik in 1999 het roer omgegooid en mezelf omgeschoold tot coach. Ik ben gestart als loopbaancoach, met een verdieping in levensmissie. Daarna heb ik gewerkt als trainer en coach op het vlak van zelfcompassie en verbindende communicatie. Ik heb me verdiept in coachen rondom hoogsensititiviteit. Deze zomer heb ik de opleiding tot Freedom to Fly coach afgerond en werk ik in mijn coaching ook met energie en mijn Language of Light. 

Rond mijn twintigste heb ik mijn eerste yogalessen gevolgd. Het was een welkome stap om uiteindelijke ook een yoga opleiding te volgen en in 2014 heb ik een 3 jarige opleiding dru yoga afgerond, gevolgd door een 2 jarige meditatieopleiding. Mijn yogalessen verdiepen zich met masterclasses rondom restorative yoga, yoga nidra, yoga en de kosha’s en werken met mudra’s.

In de yoga en coaching staat het hart centraal. Diep in je hart bevindt zich jouw innerlijk licht en pure liefde. Door je hart te openen en je hartkracht te activeren kun je steeds meer leven vanuit die liefde, vanuit vrijheid en vanuit verbinding. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin