Over Esther

Esther van Eersel - docente Dru YogaMijn naam is Esther van Eersel (1971) en ik woon in Wageningen samen met mijn kinderen Laura en Simon en onze hond Chica.

Na een technische studie en baan als meteoroloog heb ik in 1999 het roer omgegooid. Ik wilde graag meer met mensen werken en heb me omgeschoold tot (loopbaan)coach. Het coachen in loopbaanontwikkeling heeft de afgelopen jaren plaats gemaakt voor compassiecoaching. Begeleiding in (zelf)compassie en emotioneel evenwicht door te werken met de heling en de kracht van het hart en met het model van geweldloze communicatie.

Rond mijn twintigste heb ik mijn eerste yogalessen gevolgd. Meteen was voelbaar wat het me bracht aan ontspanning en een thuiskomen in mijn lichaam en in mezelf. Het was een welkome stap om uiteindelijke ook een yoga opleiding te volgen en in 2014 heb ik een 3 jarige opleiding dru yoga afgerond. Dru yoga is een prachtige yogavorm waarin je kunt genieten van zachte en vloeiende bewegingen die je in verbinding brengen met jezelf en de kwaliteiten van je hart. Het wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Ik vind het heerlijk om yogalessen te geven en te zien wat deze van yoga brengt aan ontspanning, vreugde, zachtheid en flexibiliteit. Inmiddels heb ik eind 2016 ook dru meditatie opleiding afgerond.

Ik combineer mijn activiteiten als coach met die van yogadocent en bij beide staat het hart centraal. Diep in je hart bevindt zich jouw innerlijk licht en pure liefde. Door je hart te openen en je hartkracht te activeren kun je steeds meer leven vanuit die liefde, vanuit overvloed en vanuit vertrouwen!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin