Move into Selflove

Welkom lieve jij!

Stel je eens voor dat jij leeft in zelfliefde.
Dat je een beweging maakt naar binnen, naar jouw hart.
En dat jij daar helemaal aankomt en aanwezig bent.
Zodat jij stevig staat in jouw volheid.
Om vandaar uit weer een beweging naar buiten te maken.

Vanuit een veilige basis en vanuit je hart
maak je contact maken met je lijf, emoties en gedachten
ga je alles voelen en ervaren wat in je leeft
ben je je bewust van jouw energie en die van anderen.

Je komt uit bij jouw innerlijke kracht
om vandaaruit keuzes te maken die bij je passen
en je vrijer te voelen in contact met anderen.

Move into Selflove, hoe beweeg jij naar meer zelfliefde?

Op het moment dat je met liefde aanwezig kunt zijn bij alles wat je voelt en ervaart, kom je meer en meer in verbinding met jezelf. Met die enorme grote kracht van liefde en zelfliefde. Zijn met wat is met een open hart.

Meer en meer zijn bij wat er is en zo leven in je hart, is een innerlijke reis. Je komt namelijk alles in jezelf tegen waarin het moeilijk is om liefdevol te zijn naar jezelf. Waarin gedachten je afleiden, je oordeelt over jezelf en anderen. Je piekert en je gedachten in cirkels draaien. Waarin emoties je overspoelen en je misschien vastzit in de emotionele energie van schuld en schaamte, angst, boosheid of verdriet. Waarin je niet voorbij fysieke sensaties komt, ongemak en pijn in je lichaam, bekken, buik, nek of schouders.

Innerlijk heb je allerlei structuren opgebouwd, sluiers, die jou weerhouden van jezelf zijn, die jou ervan weerhouden om vrij te zijn, veilig te zijn, liefde te zijn en je kracht te voelen.  Met yoga, meditatie en coaching leer je jezelf en jouw lichaam kennen. Je brengt beweging in je lijf, in jouw energie, in je emoties en je gedachten. Je komt aan in je hart en leeft vanuit zelfliefde en zachtheid.

Om te bewegen in zelfliefde helpt het om:

Aanwezig zijn in je lichaam: gronden en ontspannen
Landen in je lijf en luisteren naar je lichaam. Je bewust worden van hoe jouw lichaam voelt in verschillende situaties. Al je gedachten en emoties uiten zich als energie en sensaties in je lichaam. Door je lijf te bewegen en ook weer te ontspannen leer je je lichaam meer en meer kennen. Zo is je lijf een bron van informatie over wat je denkt en wat je voelt en welke delen in jou aandacht en liefde nodig hebben.

Bewustzijn van jouw energie: je energie managen
Wat geeft energie, waar wordt je blij van en waar loop je op leeg. Wat zijn de verschillen in energie van verschillende emoties en gedachten. Hoe kun je jezelf goed gronden in aarde en source? Hoe ben je in jouw centrum? Hoe kun je opruimen en loslaten wat niet van jou is? Jouw energieveld opvullen met licht en sprankelende energie, waar nodig jezelf beschermen.

Leven in je hart
Je hart openen en vanuit hartsbewustzijn leven. Jouw hart is zo groot en het is zo heerlijk om die ruimte in je hart meer en meer te voelen! Om daar vanuit zachtheid je kritische mind te ontmoeten, pijnlijke emoties en innerlijke delen die angstig, boos of verdrietig zijn te omarmen. Door al deze stappen te zetten groeit jouw liefde voor jezelf. Daarmee verandert je leven. Je voelt meer veiligheid in jezelf en waardering voor wie jij bent. Zo kom je ook bij de lichtheid en pure vreugde van je hart. Het wordt makkelijker om keuzes te maken die goed voelen, om te doen waar je blij van wordt, om te delen wat belangrijk voor je is.

In mijn aanbod maak ik gebruik van verschillende technieken:

  • Yogahoudingen en energie-bewegingen die een energiestroom op gang brengen
  • Ontspanningstechnieken die stilte en heling brengen
  • Zachte bewegingen op het ritme van je ademhaling
  • Handhoudingen die de energie in je lichaam ondersteunen
  • Meditatie en visualisatie oefeningen om contact met jezelf te ervaren
  • Gesprekken en reflectievragen om in een liefdevolle en niet oordelende spiegel kijken

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin