Corona protocol

Vanaf dinsdag 1 september beginnen de yogalessen weer. Om iedereen gezond te houden heb ik een paar preventieve maatregelen genomen. Ik vraag je om de volgende afspraken te respecteren:

Ik houd rekening met het aantal mensen per les in de zaal zodat we de 1,5 meter afstand aan kunnen houden. Zo kunnen er maximaal 11 personen deelnemen aan de les.

Met een vast lessenabonnement ben je verzekerd van een plek op jouw vaste lesmoment. Wil je een les inhalen check dan of er plek is op een ander lesmoment. Kom je niet naar de les wil je het dan bij voorkeur 12 uur van te voren laten weten.

Met een strippenkaart check dan vooraf of er plek voor je is in de les op de momenten dat je zelf aanwezig kunt zijn. Als er plek is kun je er uiteraard bij zijn.

 

Gezondheid en deelname aan de les
Als je naar de les komt ga ik er vanuit dat je geen (beginnende) klachten hebt en dat je thuis blijft tot je hersteld bent, wanneer je last hebt van koorts en/of luchtwegklachten (zoals hoesten, benauwdheid, keelpijn, niezen), of wanneer je het vermoeden hebt dat je corona hebt.

Ben je net teruggekomen uit een besmet gebied of zijn mensen in jouw directe omgeving besmet geraakt met corona, wil je dan extra alert te zijn en niet naar de les te komen wanneer je dit niet verantwoordelijk acht.

Als jij of je gezinsleden qua gezondheid kwetsbaar zijn, overleg met je huisarts of deelname aan de lessen verstandig is.

Als ik zelf klachten heb vervalt de live les en geef ik de les online (of ik regel vervanging)

 

Beweging en afstand
Je bent 10-15 minuten voor de les welkom om even rustig aan te komen.

Zorg voor voldoende afstand tot de anderen, in het trappenhuis, het halletje en onze ruimte zelf. Het is handig om in het trappenhuis rechts aan te houden en de ruimte 1 voor 1 binnen te komen en te verlaten.

In de ruimte liggen matjes op voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) klaar. Daarop kun je je eigen mat, handdoek of laken leggen.

 

Hygiëne
In Suniya vind je desinfecterende handgel om je handen te reinigen. Deze kun je voor en na de les gebruiken.

Hoest of nies in een wegwerpzakdoek of tissue, of in je elleboog. Tissues zijn bij aanwezig.

Neem je eigen yogamat en deken mee. Wanneer je geen eigen yogamat hebt, kun je die van Suniya gebruiken. Neem dan een eigen handdoek of laken mee om de yogamat en/of kussens mee te bedekken. materialen (yogamat, meditatiekussen, deken) mee naar de les.

Wil je liever thee drinken uit een eigen mok, neem deze dan mee naar de les. Datzelfde geldt ook voor een waterflesje.

We maken vaker en intensiever ons sanitair en de yogamatten schoon. Ook oppervlakken die met regelmaat aangeraakt worden (zoals deurklinken en trapleuningen) reinigen we vaker. Verder wordt de ruimte wordt goed geventileerd tijdens en na elke les.

Ik kijk uit naar een fijn seizoen met je!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin