Werkwijze en praktische informatie

De coaching krijgt vorm door gesprekken en oefeningen in die sessies. Ieder gesprek gaan we in op een thema of vraag die op dat moment in je leeft. Om tijdens de gesprekken helderheid te krijgen en tot inzichten te komen zet ik verschillende methoden in.

  Zelfliefde en zelfcompassie
  Door jezelf te leren kennen en door een milde levenshouding aan te leren, leer je omgaan met pijnlijke emoties en gedachten op een liefdevolle manier.

  Lichaamswerk en yoga
  Middels yoga en lichaamswerk leer je te ontspannen, te gronden en te centeren. Je wordt je bewust van je eigen lichaam en mowat dat aan informatie biedt over je eigen leerproces enĀ  je eigen welzijn.

  Energiemanangement
  Je leert je eigen energie te managen, wat van jou is en wat van de ander. Wanneer je energie ontvangt en wanneer je leegloopt. De oefeningen zijn een samenspel tussen adem en beweging.

  Verbindende communicatie
  In de coaching gaan we in op empathie en compassie, door je te verbinden met jezelf. Je leert oordelen en gedachten vertalen naar onderliggende gevoelens en behoeften.

  Gesprek en reflectie
  Door open vragen en andere gesprekstechnieken ga je je bewust worden van wie je bent, wat je voelt en hoe je denkt. Je gaat ook leren om naar jezelf te luisteren en op jezelf te reflecteren op een manier die bij je past.

  Visualisatie en meditatie
  Inkeer oefeningen helpen je om je binnenwereld te verkennen, innerlijke delen te helen en een intenties te zetten voor meer rust, licht en liefde in jou leven.

  <strong>Informatie over de gesprekken</strong>

  Mijn uurtarief voor coaching is 75 euro per sessie, inclusief BTW. De coachgesprekken duren 1 uur, met uitloopt tot 5 kwartier.

  Een eerste gesprek duurt anderhalf uur. Dan is er tijd om kennis te maken, bepalen we je coachvraag en maken een inschatting of je meer dan 1 gesprek nodig hebt. We gaan meteen praktisch aan de slag, zodat je ervaart wat de coaching voor je kan betekenen. Indien gewenst maken we na dat eerste gesprek 1 of meerdere vervolggesprekken.

  De coachingssessies vinden plaats in Yogacentrum Suniya Haagsteeg 4, in Wageningen.

  Voor het maken van een eerste afspraak neem contact op met Esther:

  bel: 06-28990035
  mail: <a href=”mailto:esther@esthervaneersel.nl” target=”_blank”>esther@esthervaneersel.nl</a>

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin