Compassie Coaching

Compassie coaching is een coach vorm die je helpt om de verbinding te voelen met jezelf, die je opent en die de kracht van je hart versterkt. Je ontwikkelt een natuurlijke verbinding met je hart en met kwaliteiten als liefde, dankbaarheid, vreugde en compassie.

Door onaangename ervaringen en interpretaties geloven we al op jonge leeftijd dat we niet goed genoeg zijn en gaan we op zoek naar liefde en erkenning buiten onszelf. We sluiten ons hart af en de pijn en onverwerkte emoties zetten zich vast. Fysiek zetten deze emoties zich vast als (chronische) spanning in spieren, organen en gewrichten. Op emotioneel en mentaal niveau krijgen we last van negatieve overtuigingen (ik ben slecht, jij bent stom), depressie, burn-out of andere psychische klachten.

In compassie coaching ga je een helende dialoog aan met jezelf. Je ervaart wat in je leeft en wat gehoord wil worden. Je leert voelen en uiten wat je nodig hebt, wordt steeds meer jezelf, vanuit verbinding met jezelf en je omgeving!

Luisteren naar je lichaam:
Je lichaam is een klankbord voor wat zich afspeelt in je gedachten- en gevoelswereld. Door je bewust te worden van je lichaam leer je er naar te luisteren. Je leert voelen wat er in je lichaam gebeurt en wat het nodig heeft aan: gronding, aandacht, ontspanning, beweging, voeding e.d.

Emotioneel evenwicht: zelfcompassie en zelfexpressie
Emoties trekken je uit je centrum en manifesteren zich in je lichaam. Ze geven informatie over waar je uit balans bent. Door je emoties te onderzoeken, uit te nodigen en door naar ze te luisteren, gaat de energie weer stromen en kom je emotioneel in balans.

Rust in gedachten:
Je overtuigingen, intenties, gedachten en woorden bepalen je werkelijkheid en beïnvloeden hoe je je voelt. Deze mindset kan je versterken of ontkrachten. Door je eigen gedachten en intenties te observeren en te sturen komt er rust in je hoofd en in je leven.

Zingeving en energie:
De focus in je leven van alle dag, is een bepalende factor voor je energieniveau. Energie volgt aandacht. Leer voelen wat belangrijk voor je is, ontdek je levensmissie, je kwaliteiten en talenten en kom zo tot zingeving in je leven. Volg daarin je hart!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin