Bewegen naar zelfliefde

In mijn 1 op 1 sessies en coachtrajecten help ik je om in beweging te komen naar jezelf, zodat je in contact bent met zelfliefde en jouw hartsbewustzijn. Jij bent namelijk liefde! Je gaat op weg naar binnen om op te ruimen wat vastzit in je lichaam, in je emoties en gedachten. Vanuit een liefdevolle dialoog ervaar je wat in je leeft en wat gehoord wil worden. Je leert voelen en uiten wat je nodig hebt.

Belangrijke aanknopingspunten zijn:

  • BODY luisteren naar en aanwezig kunnen zijn in je lichaam
  • HEART leven en bewegen vanuit je hart.
  • ENERGY het managen en bewust zijn van je eigen energie

Ik word er blij van jou je eigen lichaam te laten ervaren, zodat je meer en meer kunt ontspannen en kunt zijn met alle sensaties, emoties en gedachten die er zijn. Hoe meer je aanwezig bent in je lichaam en aanvaardt wat er is, hoe meer ruimte er komt om datgene los te laten wat niet langer bij je past. Om te helen wat geheeld mag worden. Zo komt er ruimte voor een hogere energie, een hogere frequentie en kom je in contact met meer licht en meer en meer (zelf)liefde.

klik hier voor MOVE INTO SELFLOVE: OMGAAN MET STRESS EN SENSITIVITEIT

Move into Selflove is super geschikt om meer en meer om te leren gaan met prikkels en stress van alle dag. Daar waar jij gevoelig bent voor je omgeving en voor alles wat iedere dag op je afkomt. Leer je om goed te gronden en aanwezig te zijn in je lichaam. Ontspannen in je lichaam, kunnen zijn bij je emoties en rustig worden in je hoofd. Je leert onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat de ander. Je eigen energie meer en meer managen! De coaching is gericht op je hart op leven vanuit je hart. Met jouw lichaam als ingang leer je jezelf beter kennen en creëer je beweging in jezelf. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal.

klik hier voor MOVE INTO SELFLOVE VOOR COACHES EN YOGADOCENTEN

Misschien werk jij al met mensen en wil je je lichaam en het bewegen naar zelfliefde inzetten in je eigen coach – of yogapraktijk. Hoe begeleid je mensen om goed te gronden en om meer en meer aanwezig te zijn in hun lichaam. Hoe besteed je aandacht aan het openen van het hart. Wil jij omgaan met hoogsensitiviteit, fysieke bewegingen en hartsbewustzijn een plek geven in jouw coaching of yogalessen? Dan ben je van harte welkom voor supervisie gesprekken, waarin ik met je meekijk.  Neem dan persoonlijk contact met me op voor de mogelijkheden!

Voor informatie over de kosten van de coachsessies. Neem contact met me op: esther@esthervaneersel.nl

Elementen van mijn coachsessies

De basis van de coachgesprekken is een beweging naar binnen, een beweging naar jouw hart!  In ieder gesprek is er ruimte voor de vraag die op dat moment in je leeft. Daarbij ga je op ontdekkingstocht in jezelf, in jouw eigen lichaam.  Met je hart zet je zachtheid en mildheid in voor alles wat je voelt en denkt en voor hoe je handelt. Je wordt je bewust van jouw energie, zodat je grenzen voelt en aan kunt geven en keuzes maakt die bij je passen.

Jij en je lichaam
Je lichaam is een klankbord voor wat zich afspeelt in je gedachten- en gevoelswereld. Bewust worden van en voelen wat er in je lijf gebeurt en wat het nodig heeft aan helpt om aanwezig te zijn in het hier en nu.

Diepe ontspanning
Verzachten en helemaal tot rust komen. In een diepe ontspanning kom je uit bij stilte in jezelf. In die stilte krijgen je lichaam, emoties en gedachten de tijd om tot rust te komen en te helen.

Meditatie en visualisatie
Zijn met jezelf en met wat er is ga je op reis in jouw binnenwereld. Ontdek een veilige plek in jezelf, en het vermogen om innerlijke delen en emoties te omarmen, te voelen en te helen

Energiewerk
Alles is energie. Het is zo fijn om te leren werken met je eigen energie. Licht te visualiseren en door je heen te laten stromen. Ik help je daarbij met de language of light, een taal van licht vanuit het hart.

Hartsbewustzijn
Zelfliefde helpt om je steeds weer verbinden met je hart, en met gevoelens van mildheid, vriendelijkheid en zachtheid. Zo kom je tot een liefdevolle innerlijke dialoog.

Bezinning en reflectie
Schrijven, reflecteren, met een vraag naar binnen keren, of de natuur in en ontdekken wat je voelt en ervaart. Alle antwoorden liggen in jezelf. Je leert jezelf steeds beter kennen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin