Coaching naar zelfliefde

In mijn coaching help ik je om je te verbinden met jezelf, met zelfliefde en zelfcompassie.

Door onaangename ervaringen en interpretaties geloven we al op jonge leeftijd dat we niet goed genoeg zijn en gaan we op zoek naar liefde en erkenning buiten onszelf. We sluiten ons hart af en de pijn en onverwerkte emoties zetten zich vast. Fysiek zetten deze emoties zich vast als (chronische) spanning in spieren, organen en gewrichten. Op emotioneel en mentaal niveau krijgen we last van negatieve overtuigingen (ik ben slecht, jij bent stom), depressie, burn-out of andere psychische klachten.

In compassie coaching ga je een helende dialoog aan met jezelf. Je ervaart wat in je leeft en wat gehoord wil worden. Je leert voelen en uiten wat je nodig hebt, wordt steeds meer jezelf, vanuit verbinding met jezelf en je omgeving!

Luisteren naar je lichaam
Je lichaam is een klankbord voor wat zich afspeelt in je gedachten- en gevoelswereld. Door je bewust te worden van je lichaam leer je er naar te luisteren. Je leert voelen wat er in je lichaam gebeurt en wat het nodig heeft aan: gronding, aandacht, ontspanning, beweging, voeding e.d.

Emotioneel evenwicht: zelfcompassie en zelfexpressie
Emoties trekken je uit je centrum en manifesteren zich in je lichaam. Ze geven informatie over waar je uit balans bent. Door je emoties te onderzoeken, uit te nodigen en door naar ze te luisteren, gaat de energie weer stromen en kom je emotioneel in balans.

Rust in gedachten
Je overtuigingen, intenties, gedachten en woorden bepalen je werkelijkheid en be√Įnvloeden hoe je je voelt. Deze mindset kan je versterken of ontkrachten. Door je eigen gedachten en intenties te observeren en te sturen komt er rust in je hoofd en in je leven.

Zingeving en energie
De focus in je leven van alle dag, is een bepalende factor voor je energieniveau. Energie volgt aandacht. Leer voelen wat belangrijk voor je is, ontdek je levensmissie, je kwaliteiten en talenten en kom zo tot zingeving in je leven. Volg daarin je hart!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin

De coaching krijgt vorm door gesprekken en oefeningen in die sessies. Ieder gesprek gaan we in op een thema of vraag die op dat moment in je leeft. Om tijdens de gesprekken helderheid te krijgen en tot inzichten te komen zet ik verschillende methoden in:

  • Zelfliefde en zelfcompassie: zelfkennis en een milde en liefdevolle levenshouding
  • Lichaamswerk en yoga: om te¬†ontspannen, te gronden en te centeren en voor bewustzijn van je eigen lichaam.
  • Energiemanangement: wat is van jou is en wat van de ander, wat kost energie, wat geeft energie
  • Verbindende communicatie: zelfliefde en van gedachten naar onderliggende gevoelens en behoeften.
  • Gesprek en reflectie: jezelf vragen leren stellen, leren luisteren naar jezelf en reflecteren op een manier die past.
  • Visualisatie en meditatie: inkeer oefeningen om je binnenwereld te verkennen en te helen.

Praktische informatie

Het tarief voor 1 coachsessie is 85 euro, inclusief BTW. De gesprekken duren 1 uur. Boek je vijf sessies te gelijk, dan betaal je 400 euro inclusief BTW, en krijg je een korting van 5 euro per sessie. De coachingssessies vinden plaats in Yogacentrum Suniya Haagsteeg 4, in Wageningen.

We hebben een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Indien gewenst maken we na dat eerste gesprek 1 of meerdere vervolggesprekken.

Als je werkgever bijdraagt aan de kosten schrijf ik een offerte. Ik hanteer dan een zakelijk tarief ex BTW.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin