Bewegen naar zelfliefde

In mijn coaching help ik je om je te verbinden met jezelf, zodat je weer in contact komt met zelfliefde en je hartsbewustzijn. Jij bent namelijk liefde! Je gaat op weg naar binnen om op te ruimen wat vastzit in je lichaam, in je emoties en gedachten. Vanuit een liefdevolle dialoog ervaar je wat in je leeft en wat gehoord wil worden. Je leert voelen en uiten wat je nodig hebt.

Belangrijke aanknopingspunten zijn:

  • luisteren naar en aanwezig kunnen zijn in je lichaam
  • het managen en bewust zijn van je eigen energie
  • leven en bewegen vanuit je hart.

Ik word er blij van jou je eigen lichaam te laten ervaren, zodat je meer en meer kunt ontspannen en kunt zijn met alle sensaties, emoties en gedachten die er zijn. Hoe meer je aanwezig bent in je lichaam en aanvaardt wat er is, hoe meer ruimte er komt om datgene los te laten wat niet langer bij je past. Om te helen wat geheeld mag worden. Zo komt er ruimte voor een hogere energie, een hogere frequentie en kom je in contact met meer licht en meer en meer (zelf)liefde.

Je kunt bij me terecht voor coaching rondom

ZELFCOMPASSIE – HOOGSENSITIVITEIT – THE FREEDOM TO FLY – SUPERVISIE

Elementen van mijn coachsessies

De basis van de coachgesprekken is een beweging naar binnen, een beweging naar jouw hart!  In ieder gesprek is er ruimte voor de vraag die op dat moment in je leeft. Daarbij ga je op ontdekkingstocht in jezelf, in jouw eigen lichaam.  Met je hart zet je zachtheid en mildheid in voor alles wat je voelt en denkt en voor hoe je handelt. Je wordt je bewust van jouw energie, zodat je grenzen voelt en aan kunt geven en keuzes maakt die bij je passen.

Jij en je lichaam
Je lichaam is een klankbord voor wat zich afspeelt in je gedachten- en gevoelswereld. Bewust worden van en voelen wat er in je lijf gebeurt en wat het nodig heeft aan helpt om aanwezig te zijn in het hier en nu.

Diepe ontspanning
Verzachten en helemaal tot rust komen. In een diepe ontspanning kom je uit bij stilte in jezelf. In die stilte krijgen je lichaam, emoties en gedachten de tijd om tot rust te komen en te helen.

Meditatie en visualisatie
Zijn met jezelf en met wat er is ga je op reis in jouw binnenwereld. Ontdek een veilige plek in jezelf, en het vermogen om innerlijke delen en emoties te omarmen, te voelen en te helen

Werken met licht en energie
Alles is energie. Het is zo fijn om te leren werken met je eigen energie. Licht te visualiseren en door je heen te laten stromen. Ik help je daarbij met de language of light, een taal van licht vanuit het hart.

Hart en zelfcompassie
Zelfcompassie helpt om je steeds weer verbinden met je hart, en met gevoelens van mildheid, vriendelijkheid en zachtheid. Zo kom je tot een liefdevolle innerlijke dialoog.

Bezinning en reflectie
Schrijven, reflecteren, met een vraag naar binnen keren, of de natuur in en ontdekken wat je voelt en ervaart. Alle antwoorden liggen in jezelf. Je leert jezelf steeds beter kennen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin