Yogafestival Wageningen

Yogafestival Wageningen 2017
Zondag 11 juni 2017

activiteiten-esthervaneersel-02Zondag 11 juni 2017 vindt de vierde editie van Yogafestival Wageningen plaats. Met een kleurrijk programma van verschillende yogastijlen, meditatie, mindfulness, verdiepingsworkshops en een mantraconcert. Verschillende (yoga)docenten uit Wageningen en omgeving werken mee aan dit inspirerende event. Ook kinderen zijn welkom: er is (familie)yoga en een creatieve activiteit in de kindertent! Geniet ook van een heerlijke massage in de massagesalon.

Yogafestival Wageningen 2017 vindt opnieuw plaats in en rond Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4. In de tuin staan grote tenten waar je kennis kunt maken met verschillende yogastijlen. Boven op de sfeervolle zolder van Yogacentrum Suniya kan je meedoen met drie verdiepingsworkshops. De thema’s worden nog bekend gemaakt.

Een dag om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te genieten van good yoga vibes. Kom tot rust, luister naar live muziek en genieten van een heerlijke vegetarische lunch en healthy treats die voor een schappelijke prijs te koop zijn.

Datum:           zondag 11 juni 2017
Plaats:            Haagsteeg 4, Wageningen
Opgave:          www.yogafestivalwageningen.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Vind mij op

linkedinlinkedin